Αποκτήστε πιστοποίηση Β2 στα Ισπανικά για τον ΑΣΕΠ σε 12 μήνες!

Για εσάς που χρειάζεστε το πιστοποιητικό άμεσα εμπιστευτείτε μας με ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και τη σίγουρη επιτυχίας σας.
Τα τμήματα αυτά είναι μόνο για ενήλικες.

Περισσότερα :

·        Εκπαίδευση με κορυφαίους καθηγητές Ισπανικής Φιλολογίας ΠΕ με τεράστια εμπειρία.

·        Με 2 μαθήματα την εβδομάδα από 2 ώρες. Ώρες: 4 ώρες/ εβδομάδα

·        Εξετάσεις για το Ελληνικό Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π.) ή το  DELE από το Ινστιτούτο Θερβάντες (Instituto Cervantes) 

·        Πιστοποιητικό αναγνωρισμένο στον ΑΣΕΠ, πίνακες αναπληρωτών, ιδιωτικό τομέα και στην αγορά εργασίας.

·        Με 2 μαθήματα την εβδομάδα από 2 διδακτικές ώρες.

·        Ολιγομελή τμήματα.

·        Τμήματα Εξ αποστάσεως OnLine για όλη την Ελλάδα αλλά και δια ζώσης.

·        Σύγχρονη ιδιόκτητη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Σημαντικά: 

– η εκπαιδευτική μας ώρα είναι 60 λεπτά!

– η επιτυχία μας στις εξετάσεις είναι κοντά στο 100% 

– αυτό το πρόγραμμα παρέχεται και σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Κόστος – Εκπτώσεις:

·        Μηνιαίο κόστος: από 100€ μόνο 90€/μήνα

·        Επιπλέον έκπτωση 10%  για ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές ή προπληρωμή (81€/μήνα). 

·        Επιπλεόν εκπτώσεις για παλιούς μαθητές του future voice.

·        Δώρο εκπτωτικό κουπόνι 200€ για να το χρησιμοποιήσετε για εκπτώσεις σε άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα!

Όλες οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας για τα ισπανικά που ακολουθούν στον παρακάτω πίνακα διεξάγονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ισπανίας ενώ υπάρχει και το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, επίπεδο Β2
Το δίπλωμα Superior αποτελεί ιδιαίτερο προσόν καθώς παρέχει στον κάτοχό του την επάρκεια διδασκαλίας της γλώσσας.

Δείτε εδώ για τους τίτλους γλωσσομάθειας που αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ.

Ακόμη, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επόμενες εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού γλωσσομάθειας.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΕΠΕΠΙΠΕΔΟ Ε.Ε.ΠΤΥΧΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ
Μέτρια γνώσηΒ1DELE INICIAL
Καλή γνώσηΒ2DELE INTERMEDIO – ΚΠΓ Β2
Πολύ καλή γνώσηC1DELE AVANZADO – ΚΠΓ Γ1
Άριστη γνώσηC2DELE SUPERIOR

Τμήματα Ενηλίκων
Εγγραφείτε τώρα στα ολιγομελή τμήματα της σχολής μας και αποκτήστε πολύ γρήγορα τις γνώσεις που επιθυμείται. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα του ιδιαίτερου μαθήματος.

1. Τα Ισπανικά είναι επίσημη γλώσσα σε 21 κράτη.

2. Πεντακόσια (500) εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο μιλούν Ισπανικά ενώ πάντα σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Instituto Cervantes είναι η μητρική γλώσσα για τουλάχιστον 329 εκατομμύρια ανθρώπους (πηγή: Ethnologue. Languages of the World. 16t Ed., 2009.). Αυτό το στοιχείο την καθιστά 2η γλώσσα παγκοσμίως σε φυσικούς ομιλητές μετά τα Κινέζικα. Ακολουθεί η Αγγλική ως 3η γλώσσα με 328 εκατομμύρια φυσικούς ομιλητές. Οι ίδιες επίσημες πηγές αναφέρουν ότι το 2030, το 7,5 % του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι Ισπανόφωνο (περίπου 535 εκατομμύρια) σε σύγκριση με το ποσοστό του ρώσικου (2,2%), του γαλλόφωνου (1,4%), και του γερμανόφωνου πληθυσμού (1,2%).

3. Ισπανικά δε μιλάνε μόνο στην Ισπανία, αλλά και στις περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής ( Μεξικό, Κούβα, Αργεντινή, Γουατεμάλα, Ελ Σαλβαδόρ, Παναμά, Εκουαδόρ, Περού, Χιλή, Κολομβία, Ονδούρα, Δομινικανή Δημοκρατία, Νικαράγουα, Πουέρτο Ρίκο, Βενεζουέλα, Βολιβία, Ουρουγουάη, Παραγουάη, Κόστα Ρίκα). Σημαντικό ποσοστό ισπανοφώνων υπάρχει επίσης και στις πρώην ισπανικές αποικίες της Αφρικής στις οποίες τα Ισπανικά είναι μία από τις επίσημες γλώσσες: Ισημερινή Γουινέα, Θέουτα, Μελίγια και της Ασίας: Φιλιππίνες. Συνεχώς αυξανόμενος είναι ο ισπανόφωνος πληθυσμός και στην Αυστραλία. Ωστόσο, στις Η.Π.Α. είναι 2η επίσημη γλώσσα – μετά την αγγλική- καθώς υπολογίζεται ότι οι ισπανόφωνοι έχουν ξεπεράσει τα 45 εκατομμύρια. Επίσης, στα σχολεία της Βορείου Αμερικής, η Ισπανική είναι πλέον υποχρεωτική Α΄ ξένη γλώσσα. Μελέτη του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης προβλέπει ότι το 2050 ο ισπανόφωνος πληθυσμός στις Η.Π.Α θα ανέρχεται περίπου στα 92 εκατομμύρια. Σημαντικό ρόλο στην εξάπλωση της Ισπανικής Γλώσσας αναλαμβάνει και η Βραζιλία ( επίσημη γλώσσα: Πορτογαλικά ) δεδομένου ότι ως μέλος της Mercosur έχει αυξήσει τις εμπορικές της δραστηριότητες με τις ισπανόφωνες γειτονικές της χώρες έτσι που το 2005 το Εθνικό Κογκρέσο της Βραζιλίας ενέκρινε ομόφωνα την ισπανική γλώσσα στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία (Υποχρεωτική η Ισπανική ως Α΄ ξένη γλώσσα και στα σχολεία της Βραζιλίας). Γενικά, το ότι 14 περίπου εκατομμύρια μαθητές μαθαίνουν ισπανικά καθιστά την ισπανική γλώσσα δεύτερη πιο διαδεδομένη (γλώσσα εκμάθησης) μετά τα αγγλικά σε ολόκληρο τον κόσμο.


4. Η Ισπανική γλώσσα κερδίζει καθημερινά έδαφος σε όλους τους τομείς της ζωής των ευρωπαίων, και όχι μόνο, πολιτών. Μετατρέπεται σταθερά σε γλώσσα της παγκόσμιας οικονομίας. Κυριαρχεί, μετά την Αγγλική, και στη ναυτιλία. Αποδεικνύεται μία από τις σημαντικές γλώσσες που χρησιμοποιούνται στην παγκόσμια επιστημονική βιβλιογραφία, στις διεθνείς επιχειρήσεις, πολιτικές συναντήσεις και είναι επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ισχυρότατων Παγκοσμίων Οργανισμών όπως του Ο.Η.Ε., και της UNESCO. Υπάρχουν πάνω από 16.500 ισπανόφωνα περιοδικά και εφημερίδες, 255 επίσημα ισπανόφωνα τηλεοπτικά κανάλια και 5.120 ισπανόφωνοι ραδιοφωνικοί σταθμοί. Δεν αποτελεί μόνο τη δεύτερη γλώσσα διεθνούς επικοινωνίας, αλλά και την τρίτη που χρησιμοποιείται περισσότερο στο διαδίκτυο. Όσο αφορά στον πολιτισμό, στην τέχνη, ας αναφέρουμε αρχικά τα ισπανικά και λατινοαμερικάνικα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ( Δον Κιχώτης του Θερβάντες, Εκατό Χρόνια Μοναξιάς, Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, Η πόλη και οι σκύλοι του περουβιανού Βάργκας Γιόσα κ.ά.) και ας συνεχίσουμε με ζωγράφους ( Πάμπλο Πικάσο, Φρανσίσκο Γκόγια, Ντιέγκο Βελάθκεθ, Σαλβαδόρ Νταλί …), αρχιτέκτονες (Αντόνι Γκαουντί, Σαντιάγο Καλατράβα, Rafael Aranda, Carme Pigem, Ramón Vilalta), συνθέτες (Joaquín Rodrigo, Joaquín Turina, Isaac Albéniz, Alberto Ginastera ), τραγουδιστές – γκρουπ (Enrique Iglesias, Ricky Martin, Juanes, Bebe, Shakira, Manu Chao, Maná, Ojos de Brujo, Jenifer Lopez, C. Aguilera, Pitbull) δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί τραγουδιστές ηχογραφούν τους δίσκους τους και στα Αγγλικά και στα Ισπανικά (Beyonce, N.Furtado, Nek, Laura Pausini, Shakira, J. Lopez, C. Aguilera) αφού στοχεύουν σε πωλήσεις σε μία τεράστια αγορά. Χορευτές (Aída Gómez, Joaquín Cortés, Rafael Galván), χορός / μουσική (ταγκό, φλαμένκο, rumba, cha cha cha, reggaeton, cumbia, latin jazz, mambo, Merengue,), σκηνοθέτες (Pedro Almodóvar, Mariano Barroso, Luis Buñuel, Alejandro Amenábar), ηθοποιοί ( Penélope Cruz, Javier Bardem, Antonio Banderas, Benicio del Toro), γαστρονομία ( ισπανική παέγια, μεξικάνικα τάκος, Jamón ibérico, Gazpacho) διεθνούς φήμης.

5. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία εντυπωσιακή ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών, των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Τόσο το Ινστιτούτο Θερβάντες, η Ισπανική πρεσβεία, καθώς και οι πρεσβείες των λατινογενών χωρών που βρίσκονται στη χώρα μας συνεργάζονται με πολιτιστικούς Ελληνικούς φορείς για την παρουσίαση ποικίλων εκδηλώσεων. Το γεγονός ότι η προφορά και η σύνταξη της Ελληνικής και της Ισπανικής γλώσσας παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία, καθώς και ο μεγάλος αριθμός ελληνικών λέξεων που υπάρχουν στα ισπανικά κάνει την εκμάθησή της πιο εύκολη συγκριτικά με άλλες ξένες γλώσσες. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Θερβάντες η διαρκής και έντονη ζήτηση για την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας, στην Ελλάδα, συνιστά ένα εντυπωσιακό φαινόμενο. Ετησίως εγγράφονται κατά μέσο όρο περί τους 2.200 μαθητές, ενώ στις εξετάσεις για τα διάφορα επίπεδα DELE συμμετέχουν περί τους 7.000 υποψήφιοι. Η Ισπανία είναι η 1η επιλογή των φοιτητών στα προγράμματα ERASMUS. Στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Αθηνών η Ισπανική είναι η 1η γλώσσα επιλογής ακολουθούν η Ιταλική και η Αγγλική. Στα Γυμνάσια, τα τελευταία μόλις 2 χρόνια, – μετά το 3χρονο πιλοτικό πρόγραμμα – η Ισπανική γλώσσα κερδίζει την πιο θερμή αποδοχή όλο και περισσοτέρων μαθητών. Μεγάλη επιτυχία είχαν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων για την Ισπανική Φιλολογία Αθήνας όπου το 2010 εισήχθησαν 111 νέοι φοιτητές και η ζήτηση πλέον είναι ολοένα αυξητική.

span1

Για τα ισπανικά σας στα Ιωάννινα μόνο Future Voice.
Τώρα και σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όλη την Ελλάδα.

Επιλέξτε το παρακάτω εικονίδιο για να πληρώσετε το πακέτο σας μέσω χρεωστικής κάρτα ή με πιστωτική και μέχρι 12 άτοκες δόσεις.

αγόρασε το τώρα

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:

2651020777 Ν. Ζέρβα 42, Ιωάννινα

2681400037 Περιφερειακή Οδός Άρτας, Άρτα

Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να σας καλέσουμε εμείς άμεσα για να σας λύσουμε όλες τις απορίες:

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης*