Θέλεις και εσύ να αποκτήσεις άδεια κρεοπώλη; Βρίσκεσαι στα Ιωάννινα ή στην Άρτα; Ανακάλυψε τα δια ζώσης σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης για έκδοση άδειας κρεοπώλη. Με την επίσημη αναγνώριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης απόκτησε άμεσα πιστοποίηση μέσα από τη Σχολή Κρέατος για να ανοίξεις το δικό σου κρεοπωλείο ή να εργαστείς στον τομέα αυτό και να ασκείς πιστοποιημένα το επάγγελμα του κρεοπώλη.

Μέσα από τα σεμινάρια μας στοχεύουμε να προσφέρουμε σε όλους τους συμμετέχοντες άμεσα ποιοτική εκπαίδευση και πιστοποίηση, ως τα βασικά εφόδια για την άσκηση μιας ειδικότητας με 100% επαγγελματική αποκατάσταση. Πυρήνας μας η εξειδίκευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε όσοι θέλουν πραγματικά να μάθουν να πάρουν πρακτικές γνώσεις και εμπειρία.

Γιατί να μας επιλέξεις;

Οι συνεργασίες μας με τους πιο έμπειρους γνώστες του επαγγέλματος, μας κάνουν τους καταλληλότερους στον τομέα αυτό. Στόχος μας να σου προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, στο επάγγελμα του κρεοπώλη.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Κρεοπωλών

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού, θα έχεις εφοδιαστεί με γνώση στις ακόλουθες ενότητες:

 • Κοπές κρεάτων κάθε είδους
 • Εκτέλεση ποιοτικού έλεγχου στις πρώτες ύλες
 • Μέθοδοι δημιουργίας παρασκευασμάτων κρέατος
 • Τρόποι οργάνωσης ενός κρεοπωλείου
 • Εκπαίδευση με θέμα την ελληνική κουζίνα και την προώθηση των τοπικών πρώτων υλών και κρεάτων

Βασική Εκπαίδευση: Τι περιλαμβάνει;

Το πρόγραμμα της βασικής εκπαίδευσης περιλαμβάνει μια σειρά από σχετικά μαθήματα. Αρχικά, η εκπαίδευση ξεκινά με την εισαγωγή στο κρέας, την αλλαντοποιία, τη μαγειρική, την υγιεινή και την ασφάλεια τροφίμων. Έπειτα, συνεχίζουμε με την οργάνωση του κρεοπωλείου, την παθολογία των ζώων, τους παράγοντες αλλοίωσης του κρέατος και τον τεμαχισμό ζώων.

Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται με τη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων (ISO 22000), τον ποιοτικό έλεγχο, τη νομοθεσία και την εμπορία σφαγίων ζώων και τις μεθόδους συντήρησης.

Ποια είναι η διάρκεια της εκπαίδευσης του προγράμματος;

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 εβδομάδες, σύνολο 200 ώρες, για την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Ενώ 4 εβδομάδες είναι η διάρκεια της πρακτικής άσκησης, με σύνολο 100 ώρες, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η πρακτική άσκηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της φοίτησής. Το τελικό σύνολο της διάρκειας του προγράμματος υπολογίζεται επομένως στους 3 με 3,5 μήνες.

Ποια τα οφέλη συμμετοχής σου στο πρόγραμμα;

 • Πλήρης θεωρητική κατάρτιση στον τομέα από έμπειρους καθηγητές και επαγγελματίες του χώρου
 • Πρακτική και εξαιρετικά οργανωμένη εργαστηριακή εκπαίδευση σε πιστοποιημένο εργαστήριο κρέατος
 • Εκπαίδευση με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα στον τομέα του κρεοπωλείου και άμεση εργασιακή αποκατάσταση σε καταξιωμένα καταστήματα
 • Υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα και ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα και ποιο το κόστος του;

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επίσημη πιστοποίηση κρεοπώλη, ώστε να ανοίξουν το δικό τους κρεοπωλείο ή να εργαστούν ως υπάλληλοι σε κρεοπωλεία, super market και αλλά σχετικά καταστήματα.

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στο συνολικό πόσο των 1200€

Ποιες είναι οι επιπρόσθετες εκπτώσεις;

Με την εγγραφή 2 έως 4 ατόμων και ακόμα μεγαλύτερη από 5 άτομα και επάνω, εφαρμόζεται έκπτωση στο τελικό ποσό.  Το ίδιο συμβαίνει και κατά την προπληρωμή του ποσού καθώς και ευκολίες πληρωμής με 3 άτοκες δόσεις και μέχρι 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΣΕ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΟΝΟ FUTURE VOICE

*Εξυπηρετούμε όλη την Ήπειρο (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Κόνιτσα, Μέτσοβο), καθώς και: Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Βόνιτσα, Αμφιλοχία, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Κοζάνη, Γρεβενά, Σιάτιστα, Πτολεμαΐδα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αν και εσύ επιθυμείς την απόκτηση της άδειας κρεοπώλη καθώς και μιας επίσημης και πλήρως αναγνωρισμένης πιστοποίησης στον τομέα του κρεοπωλείου, επικοινώνησε μαζί μας στα παρακάτω τηλεφωνά:

Τ. 2651020777 – Ναπολέων Ζέρβα 42Β ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τ. 2681 4000 37 – Περιφερειακή Οδός Άρτας, ΑΡΤΑ

Είμαστε δίπλα σου για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά καθώς και να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις σου.

Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να σας καλέσουμε εμείς άμεσα για να σας λύσουμε όλες τις απορίες:

  Θέλω να λαμβάνω email με προσφορές και εκπαιδευτικά προγράμματα από τη FUTURE VOICE!

  Αποδέχομαι τους όρους χρήσης*