Το MSc στην Ιατρική Εκπαίδευση στο EUC προετοιμάζει τους φοιτητές να αναπτύξουν δεξιότητες διδασκαλίας και έρευνας προκειμένου να εκπαιδεύσουν επαγγελματίες υγείας του μέλλοντος. Οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι με γνώσεις και δεξιότητες στη διδασκαλία, τη μάθηση και την αξιολόγηση για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στην υγειονομική περίθαλψη και την ιατρική εκπαίδευση, τόσο στο συμβατικό όσο και στο εικονικό περιβάλλον μάθησης. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο με διδασκόμενα μαθήματα ή με μαθήματα και μεταπτυχιακή διατριβή. Η ηλεκτρονική παράδοση του προγράμματος επιτρέπει σε επαγγελματίες που εργάζονται (γιατρούς, γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών φαρμακείου και φυσικοθεραπείας) την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους. Οι απόφοιτοι μπορούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους στην ιατρική εκπαίδευση σε πανεπιστήμια και άλλα ιδρύματα.

Γλώσσες: Αγγλικά
Διάρκεια:18 μήνες
Διδασκαλία:Online
ECTS:90

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

 
Degree RequirementsECTS
Compulsory courses60
Master Thesis30
Total Requirements90

Οι Σύμβουλοί μας στο Γραφείο Εισδοχής θα σας στηρίξουν σε κάθε σας βήμα μέχρι την τελική σας εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας, βοηθώντας σας να επιλέξετε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, , θα σας ενημερώσουν για τις τάσεις στην αγορά εργασίας και θα σας ξεναγήσουν στην Πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου..

Το πρόγραμμα Υποτροφιών και Οικονομικής Στήριξης στοχεύει στην ενημέρωση των φοιτητών, αναφορικά με την οικονομική υποστήριξη των σπουδών τους. Η εν λόγω οικονομική υποστήριξη παρέχεται στους φοιτητές σε μορφή υποτροφιών (Ακαδημαϊκών και αθλητικών), η οικονομικής βοήθειας και χορηγιών.

Οι φοιτητικές οικιστικές μας μονάδες βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά από την Πανεπιστημιούπολη και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους φοιτητές υψηλής ποιότητας στέγαση σε όμορφα και μοντέρνα στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, τα οποία υποστηρίζονται από άνετους κοινωνικούς χώρους, γυμναστήριο, αίθουσα πλυντηρίου και 24ωρη υπηρεσία ασφαλείας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:

2651020777 Ν. Ζέρβα 42, Ιωάννινα

2681400037 Περιφερειακή Οδός Άρτας, Άρτα

Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να σας καλέσουμε εμείς άμεσα για να σας λύσουμε όλες τις απορίες:

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης*