Νέο σεμινάριο Πληροφορικής Βασικών Δεξιοτήτων που οδηγεί στην απόκτηση του ECDL – 6 ενότητες
(ή των 3 Βασικών ενοτήτων – Progress 3) ή της πιστοποίησης ACTA CCU.

ecdl

computer icon

Αγγλικά με OCN – TiE – LRN – TOEIC

OCN

lte

LRN

Αγγλικά ,TOEIC

 

united kingdom flag icon

Νέο τμήμα Ιταλικών εξ’ αποστάσεως.
Β1 πιστοποίηση σε 8 μήνες
Β2 πιστοποίηση σε 16 μήνες
Ώρες: 3 ώρες την εβδομάδα (4 διδακτικές).

italy flag icon

Νέο τμήμα Γερμανικών εξ’ αποστάσεως.
Ώρες: 4 ώρες την εβδομάδα.

click εδώ για περισσότερα

Germany Flag icon
Νέο τμήμα Ισπανικών εξ’ αποστάσεως.

Ώρες: 4 ώρες την εβδομάδα.

click εδώ για περισσότερα

Νέο τμήμα Ρωσικών εξ’ αποστάσεως.
Ώρες: 4 ώρες την εβδομάδα.click εδώ για περισσότερα
russia flag icon

ΝΕΟ εξ’ αποστάσεως σεμινάριο
Kατάρτισης προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

εξ’αποστάσεως

click εδώ για περισσότερα

fb article ekpaideusi ekapideutwn 1200 630
Πιστοποιημένος Φύλακας Λιμενικών Εγκαταστάσεων – CPSA

click εδώ για περισσότερα

 

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων – Εξειδικευμένο Σεμινάριο

click εδώ για περισσότερα

 

 

Σήμερα τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να έχει ο κάθε εργαζόμενος είναι πολλά λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού και τις απαιτήσεις που έχει η σύγχρονη αγορά. Πλέον υπάρχει η απαραίτητη ανάγκη της επέκτασης των γνώσεων στις ξένες γλώσσες και στην πληροφορική.

Παράλληλα όμως, όλο και περισσότερο αντιμετωπίζουμε σημαντικά προβλήματα όπως έλλειψη χρόνου, αυξημένο κόστος μετακίνησης καθώς και τη μείωση εσόδων μας.

Η Future Voice σχεδίασε όλα τα προγράμματα Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά – Ισπανικά – Ρωσικά – Ιταλικά) και Πληροφορικής που διδάσκει στους χώρους της έτσι ώστε να μπορούν να διδαχθούν και εξ’ αποστάσεως και να καλύπτουν απόλυτα όλες τις σημερινές ανάγκες της αγοράς, για κάθε επαγγελματικό κλάδο σε όλα τα επίπεδα σπουδών. Παράλληλα, εκμεταλλευόμενοι τις εξελίξεις στην τεχνολογία, καθώς και τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό σπουδαστών που διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή (σταθερό ή laptop) καθώς και σύνδεση στο internet, τους παρέχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους.

Τα εξ’ αποστάσεως προγράμματα εκπαίδευσης της σχολής μας, είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες για Live (ζωντανή) ή Self-Paced Learning (εκπαίδευση σε προσωπικό χρόνο) κατά τον καλύτερο τρόπο, διατηρώντας όλες τις αρχές και τη μεθοδολογία που γνωρίζουν όλοι οι «συμβατικοί» μαθητές μας σε μια πραγματική αίθουσα διδασκαλίας

Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τα μέγιστα, αποκτώντας τις γνώσεις που σας είναι τόσο απαραίτητες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας / βιωσιμότητας στη δουλειά σας, αλλά παράλληλα περιορίζοντας το κόστος σε κάθε του μορφή στο ελάχιστο και κερδίζοντας και όλες τις απίθανες προσφορές μας.

Τα σεμινάρια της FutureVoice έχοντας διαμορφωθεί για να καλύψουν τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες των ενηλίκων και σύμφωνα με το σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής τους, πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως, με ζωντανή διδασκαλία καθηγητή μέσω διαδικτύου. Οι εκπαιδευόμενοι από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο και αν βρίσκονται, εντός και εκτός Ελλάδας, από το σπίτι τους ή από το χώρο εργασίας τους, συναντούν τον καθηγητή και με χρήση τα πλεονεκτήματα του διαδικτύου και με σύγχρονες διαδικτυακές εφαρμογές διδάσκεστε το αντικείμενο της επιλογής σας. Έχοντας ουσιαστικά το ίδιο περιβάλλον με τον καθηγητή σας τον ακούτε και εργάζεστε μαζί του με πλεονεκτήματα που ξεπερνούν αυτά της αίθουσας.

Ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι ένας απλός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, μια ADSL σύνδεση στο internet, ηχεία ή ακουστικά και ένα μικρόφωνο.

Για επιπλέον απορίες σας για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα μπορείτε να καλέσετε 2651020777 ή στο email info@futurevoice.gr