Τώρα ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για όσους θέλουν να αποκτήσουν την άδεια κρεοπώλη. 

Από 1.200€ τώρα ΜΟΝΟ 1050€. Εάν έρθετε με έναν φίλο σας τότε ΜΟΝΟ 950€ το κάθε άτομο και με κουπόνι Future Voice ΜΟΝΟ 850€ (η χαμηλότερη τιμή της Ελλάδας)
Επίσης, σας κάνουμε ΔΩΡΟ εκπτωτικό κουπόνι αξίας 250€ για άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Θέλεις και εσύ να αποκτήσεις άδεια κρεοπώλη;

Νέα τμήματα ξεκινούν ανά τακτικά χρονικά διαστήματα για έκδοση άδειας κρεοπώλη. Με την επίσημη αναγνώριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης απόκτησε άμεσα πιστοποίηση μέσα από τη Σχολή Κρέατος για να ανοίξεις το δικό σου κρεοπωλείο ή να εργαστείς στον τομέα αυτό και να ασκείς πιστοποιημένα το επάγγελμα του κρεοπώλη. Η σχολή κρέατος θα σου δώσει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Αναγνωρισμένη ίδια με την κρατική σχολή κρέατος.

Μέσα από τα σεμινάρια μας στοχεύουμε να προσφέρουμε σε όλους τους συμμετέχοντες άμεσα ποιοτική εκπαίδευση και πιστοποίηση.

Στοχεύουμε στην εξειδίκευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μια και τα εργαστήρια μας βρίσκονται μέσα σε ενεργούς επαγγελματικούς χώρους, έτσι ώστε όσοι θέλουν πραγματικά να μάθουν να πάρουν πρακτικές γνώσεις και εμπειρία.
Είμαστε η μόνη σχολή κρέατος στην Ήπειρο που θα μάθετε το επάγγελμα σε βάθος. Ακόμα και αν είσαι γνώστης του επαγγέλματος εδώ θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σας και θα δεις μέχρι και premium κοπές.


Η σχολή κρεοπωλών του Future Voice είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. (Δείτε εδώ την άδεια)


Γιατί να μας επιλέξεις;

Οι συνεργασίες μας με τους πιο έμπειρους γνώστες του επαγγέλματος, μας κάνουν τους καταλληλότερους στον τομέα αυτό. Στόχος μας να σου προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, στο επάγγελμα του κρεοπώλη.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Κρεοπωλών

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού, θα έχεις εφοδιαστεί με γνώση στις ακόλουθες ενότητες:

 • Τεμαχισμός Σφαγίων (βοειδών, χοιρινών, αιγοπροβάτων, αμνοεριφίων)
 • Κοπές κρεάτων κάθε είδους
 • Αποστέωση κοτόπουλου – Αποστέωση σφαγίων σε τεμάχια λιανικής πώλησης
 • Εκτέλεση ποιοτικού ελέγχου στις πρώτες ύλες
 • Μέθοδοι δημιουργίας παρασκευασμάτων κρέατος
 • Τρόποι οργάνωσης ενός κρεοπωλείου
 • Εκπαίδευση με θέμα την ελληνική κουζίνα και την προώθηση των τοπικών πρώτων υλών και κρεάτων. Γαστρονομία κρέατος.
 • Παρασκευάσματα Κρέατος (λουκάνικα, μπιφτέκια, σουβλάκια, ρολό, σνίτσελ, κεμπάπ, κοντοσούβλι, κοκορέτσι κ.α.
 • Το σύγχρονο κρεοπωλείο είναι εδώ και μόνο στο Future Voice. Εκπαίδευση σε προϊόντα και σε χώρους σύγχρονου κρεοπωλείου και θα εκπαιδευτούν σε:
  • Premium κοπές μοσχαριού και Dry Age.
  • Wagyu και kobe beef, black angus
  • rib eye και tomahawk steak
  • Εντυπωσιακά GOURMET παρασκευάσματα

Βασική Εκπαίδευση: Τι περιλαμβάνει;

Το πρόγραμμα της βασικής εκπαίδευσης περιλαμβάνει μια σειρά από σχετικά μαθήματα. Αρχικά, η εκπαίδευση ξεκινά με την εισαγωγή στο κρέας, την αλλαντοποιία, τη μαγειρική, την υγιεινή και την ασφάλεια τροφίμων. Έπειτα, συνεχίζουμε με την οργάνωση του κρεοπωλείου, την παθολογία των ζώων, τους παράγοντες αλλοίωσης του κρέατος και τον τεμαχισμό ζώων.

Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται με τη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων (ISO 22000), τον ποιοτικό έλεγχο, τη νομοθεσία και την εμπορία σφαγίων ζώων και τις μεθόδους συντήρησης.

Ποια είναι η διάρκεια της εκπαίδευσης του προγράμματος;

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 εβδομάδες, σύνολο 200 ώρες, για την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Ενώ 4 εβδομάδες είναι η διάρκεια της πρακτικής άσκησης, με σύνολο 100 ώρες, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η πρακτική άσκηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της φοίτησής. Το τελικό σύνολο της διάρκειας του προγράμματος υπολογίζεται επομένως στους 3 με 3,5 μήνες.

Ποια τα οφέλη συμμετοχής σου στο πρόγραμμα;

 • Πλήρης θεωρητική κατάρτιση στον τομέα από έμπειρους καθηγητές και επαγγελματίες του χώρου
 • Πρακτική και εξαιρετικά οργανωμένη εργαστηριακή εκπαίδευση σε πιστοποιημένο εργαστήριο κρέατος
 • Εκπαίδευση με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα στον τομέα του κρεοπωλείου και άμεση εργασιακή αποκατάσταση σε καταξιωμένα καταστήματα
 • Υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα και ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις

Φωτογραφίες - μαθήματα με κοπές

Φωτογραφίες από παρασκευες

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα και ποιο το κόστος του;

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν πιστοποίηση κρεοπώλη, να ανοίξουν δικό τους κρεοπωλείο ή να εργαστούν ως υπάλληλοι σε κρεοπωλεία, super market κλπ. Μέσα σε 3 μήνες περίπου έχετε αποκτήσει την πιστοποίηση.
Θα πρέπει ο σπουδαστής να κατέχει το απολυτήριο Γυμνασίου.

Το κόστος είναι: Από 1.200€ τώρα ΜΟΝΟ 1050€. Εάν έρθετε με έναν φίλο σας τότε ΜΟΝΟ 950€ το κάθε άτομο και αποκτάτε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΑΔΕΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΗ.

Ποιες είναι οι επιπρόσθετες εκπτώσεις;

Με την εγγραφή 2 έως 4 ατόμων το ποσό είναι 950€ και ακόμα μεγαλύτερη από 5 άτομα και επάνω, εφαρμόζεται έκπτωση στο τελικό ποσό.  Το ίδιο συμβαίνει και κατά την προπληρωμή του ποσού καθώς και ευκολίες πληρωμής με 3 άτοκες δόσεις και μέχρι 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΣΕ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ… ΜΟΝΟ FUTURE VOICE

*Εξυπηρετούμε όλη την Ήπειρο (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Κόνιτσα, Μέτσοβο, Παραμυθιά), καθώς και: Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Βόνιτσα, Αμφιλοχία, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Κοζάνη, Γρεβενά, Σιάτιστα, Πτολεμαΐδα . Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης και η Σχολή Εκδοροσφαγέων – Δείτε εδώ περισσότερα! 

Στοιχεία επικοινωνίας

Αν και εσύ επιθυμείς την απόκτηση της άδειας κρεοπώλη καθώς και μιας επίσημης και πλήρως αναγνωρισμένης πιστοποίησης στον τομέα του κρεοπωλείου, επικοινώνησε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:

1.  Ναπολέοντος Ζέρβα 42 – Τ. 2651020777 
2.  Σμύρνης 9 – Τ. 2651607026 

ΑΡΤΑ:

 Περιφερειακή Οδός Άρτας – Τ. 2681 4000 37 

Είμαστε δίπλα σου για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά καθώς και να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις σου.

Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να σας καλέσουμε εμείς άμεσα για να σας λύσουμε όλες τις απορίες:

  Θέλω να λαμβάνω email με προσφορές και εκπαιδευτικά προγράμματα από τη FUTURE VOICE!

  Αποδέχομαι τους όρους χρήσης*