Αγγλικά ocn
Toeic Lower se 2 mines
michigan lower proficiency

Ψάχνεις φροντιστήρια Αγγλικών στα Ιωάννινα; Θες να μάθεις γρήγορα και εύκολα αγγλικά; Αν η απάντηση είναι ναι, και είναι σημαντικό για σένα να βρεις το κατάλληλο φροντιστήριο αγγλικών που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις, τα τμήματα της Future Voice βρίσκονται εδώ για εσένα!

Δραστηριοποιούμαστε στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα Ιωάννινα από το 2005. Διαθέτουμε καταρτισμένο προσωπικό όπου όλοι είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ξενόγλωσσων τμημάτων της Ελλάδος ή του εξωτερικού. Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα διεθνή πρότυπα και μεθοδολογίες σε όλη τη διαδικασία της εκπαίδευσης και σε συνδυασμό με ολιγομελή τμήματα, η κατάκτηση της γνώσης γίνεται με ευκολία και η επιτυχία στις εξετάσεις είναι εξασφαλισμένη.

Φροντιστήριο ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Στο Future Voice έχουμε προσαρμόσει τα προγράμματά μας αποκλειστικά στις ανάγκες των ενηλίκων για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία σας με άνεση. 

Αν ψάχνεις κι εσύ την καλύτερη επιλογή για Αγγλικά στα Ιωάννινα, για να αποκτήσεις πτυχίο αγγλικών όπως Michigan Lower ECCE B2, Michigan Proficiency ECPE C2,TOEIC, IELTS, LTE, OCN, Lower B2 & Proficiency C2 ή θες να αποκτήσεις Lower ή Proficiency στα Αγγλικά με το δημοφιλές πιστοποιητικό LRN, αναγνωρισμένο σε ΑΣΕΠ και Ofqual Αγγλία και εξωτερικό, η Future Voice είναι η καλύτερη επιλογή !

Επίλεξε τώρα το ιδανικό πρόγραμμα και τμήμα για εσένα!