Ενήλικες
Η ευκολία και η ταχύτητα της εκμάθησης υπολογιστών, έχει αλλάξει δραστικά. Πόση ώρα σας παίρνει να κάνετε έλεγχο αποθήκης, να ελέγξετε τα έσοδα & έξοδά σας, ή να διαχειριστείτε σωστά το πελατολόγιo σας ούτως ώστε να επιτύχετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση στη δουλειά σας; Πόσοι από σας έχετε πέσει «θύματα απάτης» στην αγορά της πληροφορικής λόγω λανθασμένων επιλογών; Πόσες προκηρύξεις ή θέσεις εργασίας έχετε χάσει επειδή απλά δεν φροντίσατε έγκαιρα να κάνετε την διαφορά αποκτώντας μια πιστοποίηση υπολογιστών; Αναρίθμητα πλέον τα πλεονεκτήματα της γνώσης υπολογιστών. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι λίγη υπομονή, εκπαίδευση και φυσικά υψηλούς στόχους για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.

Τα οφέλη των πιστοποιήσεων

Έγκυρη και αναγνωρισμένη διεθνώς απόδειξη της γνώσης Η/Υ
Σημαντικό εφόδιο για την ανεύρεση εργασίας και την επαγγελματική εξέλιξη
Σημαντική βοήθεια στην εργασία και στην καθημερινή ζωή
Δημόσιος Τομέας: Για όλες τις ειδικότητες των κλάδων Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. και Ι.Ε.Κ. – Τ.Ε.Ε. ορίζεται ως υποχρεωτικό προσόν η γνώση πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ. Η γνώση Η/Υ διαπιστώνεται αποκλειστικά με πιστοποιητικό, που χορηγείται από φορείς πιστοποίησης διεθνώς αναγνωρισμένους (ECDL, MOS, IC3). Αναγκαία η γνώση Η/Υ για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ
Ιδιωτικός Τομέας: Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για να πληρεί πλέον κάποιος τις προϋποθέσεις για εργασία σε μια επιχείρηση, εκτός από το βασικό πτυχίο του, πρέπει οπωσδήποτε να αποδεικνύει με πιστοποίηση κατά 98% γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, και κατά 95% γνώση ξένης γλώσσας !
Ισχυροποίηση επαγγελματικών προοπτικών. Για τους επιχειρηματίες, το προσωπικό με καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελεί σημαντικό συστατικό στοιχείο για αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησής τους.

Εκμεταλευτείτε τώρα την επιδότηση FUTURE VOICE και κάντε ολη την εκπαίδευση σας Δωρεάν. Για εγγραφή και περισσότερα κλικ εδώ