Τα social media σήμερα κυριαρχούν στις επιλογές των διαφημιστών και marketers για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Η δυνατότητα αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων με σαφή στόχευση σε ένα ευρύ κοινό καθιστά τη χρήση των social media ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου επιχειρηματία. Facebook, Instagram, Twitter και όλα τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα στη διάθεση του marketing!

Που απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν επιχειρήσεις ή εργάζονται σε αυτές κι ενδιαφέρονται να φτιάξουν ή να βελτιώσουν από το μηδέν την online παρουσία της με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην νέα εποχή που δημιούργησαν τα κοινωνικά δίκτυα με την άφιξή τους. Να αποκτήσουν σε βάθος τη γνώση ώστε να την εκμεταλλευτούν στο επαγγελματικό τους περιβάλλον

Σκοπός

Να αποκτήσουν οι αρχάριοι και βασικοί χρήστες ολοκληρωμένες  γνώσεις προκειμένου σε ένα αναλυτικό σεμινάριο  να διαλέξουν και να φτιάξουν την δική τους σελίδα ή προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα που θα ταιριάξουν στη δική τους επιχείρηση. Να λάβουν αναλυτικές οδηγίες και tips για το πως θα παρουσιάζουν σωστά την επιχείρησή τους.

Στόχος

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να είναι πλέον ανεξάρτητοι, δημιουργικοί γνώστες του αντικειμένου έτσι ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχουν σε νέα αγοραστικά κοινά.

Στο μάθημα “Ψηφιακές Δεξιότητες Δικτύωσης με εφαρμογές στο χώρο εργασίας (Social Media Marketing)” θα διδαχθείτε τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον τομέα των επιχειρήσεων όπου χρησιμοποιούνται στα πλαίσια του marketing, των πωλήσεων, της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων με στόχο την προσέγγιση των καταναλωτών και την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Οι μικρές επιχειρήσεις φαίνεται να βασίζονται κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα και κάνουν συνήθως χρήση φωτογραφιών, εικόνων και λιγότερο βίντεο. Μέσω των σχολίων και της δυνατότητας αξιολόγησης που παρέχεται στο χρήστη η εκάστοτε επιχείρηση λαμβάνει άμεση ανατροφοδότηση και είναι σε θέση να σφυγμομετρήσει την κοινή γνώμη. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις αξιολογούν την κινητικότητα της ιστοσελίδας τους καθώς και την εμπορική της αποτελεσματικότητα μέσω ειδικών social tools. Παράλληλα, η διάδοση των στοιχείων της εταιρείας αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της κοινωνικής της δικτύωσης που αποσκοπεί στη δόμηση σχέσεων με τους καταναλωτές.

Το μάθημα αυτό αποτελείται από εννιά (9) ενότητες:

 1. Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Μάρκετινγκ
 2. Εισαγωγή στα Social Media Marketing (SMM)
 3. Τα βασικά βήματα δημιουργίας επιτυχημένης Στρατηγικής SMM
 4. Τα κατάλληλα SMM για την επιχείρηση σου
 5. Προώθηση/Διαφήμιση στα SMM
 6. Το Μάρκετινγκ Περιεχομένου (Content Marketing)
 7. Τα μεθοδικά βήματα για την αύξηση των Followers στα Social Media
 8. Mobile Social Media Marketing
 9. Βελτιστοποίηση των Κοινωνικών Μέσων-Social Media Optimization (SMO)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ SYLLABUS ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα είστε ικανοί να αποκτήσετε πιστοποίηση από την ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

extra Αποκτήστε πιστοποιητικό από την ACTA “Ειδικός στο Social Media Marketing – Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης”    με κόστος 190€

Ώρες σεμιναρίου: 120 ώρες 

Τύπος σεμιναρίου: Ασυγχρονη Τηλεκαταρτιση 

Διάρκεια: 3 μήνες χρήση της πλατφόρμας. 

Κόστος σεμιναρίου: από 500€ ΜONO 249E (ΈΚΠΤΩΣΗ 50%)

ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ:  MONO 175E  (ΈΚΠΤΩΣΗ 65%)

Επιπλέον παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου 120 ωρών από το Κέντρο Δια Βίου μάθησης, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας.

ΕΧΤΡΑ ΔΩΡΟ: ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΞΙΑΣ 150€ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ FUTURE VOICE 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 

 

ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ 690€ ΜΟΝΟ 290€ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!
(Για την τελευταία προσφορά θα πρέπει να επικοινήσετε στο 2651020777 – δεν παρέχετε μέσω eshop)
Επίσης, μπορείτε να συμμετέχετε μόνο στις εξετάσεις πιστοποίησης με κόστος 190€

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί:

Τ. 2651020777 – Ναπολέων Ζέρβα 42Β Ιωάννινα
Τ. 2681 4000 37 – Περιφερειακή Οδός Άρτας

 

  Αποδέχομαι τους όρους χρήσης*